Parvekekaihtimet

Kauttamme kahden eri valmistajan parvekekaihtimet. Lue lisää alapuolen tekstitiedostoista tai tutustu kaihtimiin YouTube videoiden avulla.

inGlazia® Sälekaihdin

Täysin säänkestävä kaihdin useimpiin parveke- ja terassilasituksiin. Säleet ovat tukevaa 16 mm leveätä ja 0,21 mm vahvaa alumiinia, värinä on tyylikäs hopea. Kotelomateriaalit ovat kaikki alumiinia. Sälekaihdin on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia kuten aivan uusi säleiden kääntömekanismi kuulaketjulla, taittuva vedinosa kaihtimen korkeussäätöä varten sekä yläkotelon peitelista joka suojaa kaihtimen sisäosia mm. katupölyltä ja kosteudelta. Saatavana on myös tukevavartinen käyttökeppi säleiden nostoa varten.

Kaihtimen kiinnitys tehdään suoraan lasiin erikoisvalmisteisella tesa® ACXplus teipillä. Teippikiinnityksen etuna on se, että lasivalmistajakohtaisia kiinnikkeitä ei tarvita. Lisäksi kaihdin on visuaalisesti yksinkertaisen tyylikäs kun kiinnikkeitä ei tarvita. Kaihdin ei myöskään pääse liikkumaan sivuttaissuunnassa eikä voi vahingossakaan pudota ja vaurioitua.

tesa® ACXplus teippi on testattu useissa eri laboratoriotesteissä soveltuvaksi ulkokäyttöön lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla.

Säleiden kääntö kuulaketjulla tekee säleiden säädöstä helppoa ja täsmällistä. Kaihtimessa ei ole roikkuvia naruja mikä tekee tuotteesta lapsiturvallisen ja tyylikkään näköisen.

Kaihtimen jännitetyt sivunarut mahdollistavat kaihtimen nostamisen ylös haluttuun korkeuteen. Lisäksi narut vähentävät kaihtimen heilumista tuulessa sekä avattaessa laseja. Sivunarujen jännitystä voidaan säätää helposti kaihtimen alaosassa olevilla narunkiristimillä.

inGlazia® Sälekaihtimen maksimileveys on 1200 mm ja maksimikorkeus 1800 mm.

Kaihtimen hoito: kaihtimen pinnalta voidaan poistaa pölyä varovaisesti pyyhkien tai imuroimalla. Kaihdinta ei saa irrottaa lasista.

 

Tutustu inGlazia® Sälekaihtimeen tuotevideon avulla. TÄSTÄ

Katso tuote-esite TÄSTÄ.

inGlazia® Pliseekaihdin

Täysin säänkestävä kaihdin parveke- ja terassilasituksiin. Kaihtimen komponentit ja kankaat ovat säänkestäviä ja soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi parvekkeilla ja lasitetuilla terasseilla. Kankaita on tarjolla useita eri vaihtoehtoja ja värejä. inGlazia® Pliseekaihtimeen soveltuvia kankaita ovat Cetus ja Basel Perlex kankaat (tutustu Domicet pliseekangasvalikoimaan tästä).

Kaihtimen kiinnitys tehdään suoraan lasiin erikoisvalmisteisella tesa® ACXplus teipillä. Teippikiinnityksen etuna on se, että lasivalmistajakohtaisia kiinnikkeitä ei tarvita. Lisäksi kaihdin on visuaalisesti yksinkertaisen tyylikäs kun kiinnikkeitä ei tarvita. Kaihdin ei myöskään pääse liikkumaan sivuttaissuunnassa eikä voi vahingossakaan pudota ja vaurioitua.

tesa® ACXplus teippi on testattu useissa eri laboratoriotesteissä soveltuvaksi ulkokäyttöön lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla.

Kaihtimen jännitetyt sivunarut mahdollistavat verhokankaan liikuttelun ylhäältä alas ja alhaalta ylös haluttuun korkeuteen. Lisäksi narut vähentävät kaihtimen heilumista tuulessa sekä avattaessa laseja. Sivunarujen jännitystä voidaan säätää helposti kaihtimen alaosassa olevilla narunkiristimillä.

inGlazia® Pliseekaihtimen maksimileveys on 1200 mm ja maksimikorkeus 1800 mm.

Kaihtimen hoito: kaihtimen pinnalta voidaan poistaa pölyä varovaisesti pyyhkien tai imuroimalla. Kangasta voidaan myös pyyhkiä kostealla rätillä mietoa saippualiuosta käyttäen. Kaihdinta ei saa irrottaa lasista.

 

Katso tuote-esite TÄSTÄ.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Exclusive Parvekekaihdin

Exclusive Parvekekaihdin esittelyvideo Youtube video

Exclusive kaihtimen asennusohje YouTube video

 

Exclusive Kaihdin

Kotimainen, laadukas Exclusive Kaihdin on parvekelasituksiin suunniteltu aurinko- ja näkösuoja.

Esimerkkinä korkeasta laadusta voimme mainita mm. suulakepuristetut alumiiniset kotelorakenteet. Umpinainen roiskevesisuojattu kotelorakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn toimintamekanismiin. Alalistaan on integroitu häiritsevän kolinan eliminoiva tiivistekarva. Säleet ovat alumiinia, jotka on sävytetty tyylikkään harmaaksi. Exclusive kaihtimen säleleveys on markkinoiden kapein, vain 12,5 mm. Kapean säle- ja kotelorakenteen ansiosta lasien siirtäminen ja niputtaminen sujuu kätevästi. Exclucive kaihtimen kiinnitys on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien laatuvaatimuksia. Exclusive kaihdin kiinnitetään kääntyviin laseihin patentoidulla jousimaisilla, ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kiinnikkeillä. Kannakkeiden asennus on helppoa eikä vaadi erillisiä työkaluja. Säädin on korkealaatuinen, patentoitu kääntömekanismi, joka kestää hyvin parvekkeella esiintyviä säävaihteluja. Säädin kiinnitetään ruostumattomasta teräksestä valmistetulla erikoisjousella, jossa on kireyden säätö kääntämiseen tarvittavalle Dynema langalle. Kääntölanka estää kaihtimen heilumisen lasissa. Nerokkaan nostomekanismin ansiosta kaihtimen nostaminen käy kevyesti lyhyellä vedolla ylös asti ilman erillisiä apuvälineitä. Kaihdin lukitaan yläasentoon pienellä liikkeellä ja lasketaan haluamalle korkeudelle helposti ja vaivatto-masti. Exclusive kaihtimen nosto-naru on turvallinen ja täyttää nykyiset turvamääräykset, sillä se ei jää roikkumaan lasipintojen alapuolelle.

 

TUOTESELOSTE
Exclusive Kaihdin

Tyyppinimi:
Exclusive Kaihdin Raaka-aineet: Alumiinisäle, raaka-aine 5052-H19, säleleveys 12,5 mm, paksuus 0,21 mm toleranssi 0,003 mm, väri RAL 9006 (harmaa) Metalliset kiinnikkeet, ruostumaton teräs 304, väri kirkas. Narut, venymätön polyester, väri RAL 9006 (harmaa) Yläprofiili, pulverimaalattu alumiini. Alumiinilaatu 6063, seinämävahvuus 0,75mm, väri RAL 9006 (harmaa) Alaprofiili, pulverimaalattu alumiini. Alumiinilaatu 6063, seinämävahvuus 0,75mm, väri RAL 9006 (harmaa) Tekninen kääntöakseli, tiheys (g/cm³), 1.9-2.1, GB/T1463-88, veden imeytyminen < 0.1, ASTM D149/GB1408-78, väri valkoinen Tiivistekarva, karvan pituus 5mm toleranssi korkeus +0,25 ± 0,2 mm, väri RAL 7045 Yläprofiilin / alaprofiilin päätyjen muoviosat, materiaali PE, väri harmaa Yläprofiilin sisäpuoliset osat, POM / PP + kylmävalssattu teräs, sinkitty.

Käyttöohjeet:
Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät asennusohjeen yhteydestä sekä osoitteesta www.exk.fi

Hoito-ohjeet:
Kaihdin on toiminnaltaan huoltovapaa. Puhdistamisessa suositellaan käytettäväksi staattista pölyharjaa.
Tarvittaessa säleitä sekä profiileja voi puhdistaa miedolla pesuaineella/vedellä varovaisuutta noudattaen.