Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste tai ylimääräiset katseet enää tuota ongelmaa.

Kangaskaihdin

Kankaiset vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä. Parvekekaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, eli voit liikuttaa verhoa vapaasti ylhäältä sekä alhaalta.
Valittavana neljä eri kangasvärivaihtoehtoa.

Sälekaihdin

Täysin säänkestävä kaihdin useimpiin parveke- ja terassilasituksiin. Säleet ovat tukevaa 16 mm leveätä ja 0,21 mm vahvaa alumiinia, värinä on tyylikäs hopea tai mattavalkea säle. Kotelomateriaalit ovat kaikki alumiinia. Sälekaihdin on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia kuten aivan uusi säleiden kääntömekanismi kuulaketjulla, taittuva vedinosa kaihtimen korkeussäätöä varten sekä yläkotelon peitelista joka suojaa kaihtimen sisäosia mm. katupölyltä ja kosteudelta. Saatavana on myös tukevavartinen käyttökeppi säleiden nostoa varten.

Kaihtimen kiinnitys tehdään suoraan lasiin erikoisvalmisteisella tesa® ACXplus teipillä. Teippikiinnityksen etuna on se, että lasivalmistajakohtaisia kiinnikkeitä ei tarvita. Lisäksi kaihdin on visuaalisesti yksinkertaisen tyylikäs kun kiinnikkeitä ei tarvita. Kaihdin ei myöskään pääse liikkumaan sivuttaissuunnassa eikä voi vahingossakaan pudota ja vaurioitua.

tesa® ACXplus teippi on testattu useissa eri laboratoriotesteissä soveltuvaksi ulkokäyttöön lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla.

Säleiden kääntö kuulaketjulla tekee säleiden säädöstä helppoa ja täsmällistä. Kaihtimessa ei ole roikkuvia naruja mikä tekee tuotteesta lapsiturvallisen ja tyylikkään näköisen.

Kaihtimen jännitetyt sivunarut mahdollistavat kaihtimen nostamisen ylös haluttuun korkeuteen. Lisäksi narut vähentävät kaihtimen heilumista tuulessa sekä avattaessa laseja. Sivunarujen jännitystä voidaan säätää helposti kaihtimen alaosassa olevilla narunkiristimillä.

Sälekaihtimen maksimileveys on 1200 mm ja maksimikorkeus 1800 mm.

Kaihtimen hoito: kaihtimen pinnalta voidaan poistaa pölyä varovaisesti pyyhkien tai imuroimalla. Kaihdinta ei saa irrottaa lasista.

Tutustu Sälekaihtimeen tuotevideon avulla. TÄSTÄ

Katso tuote-esite TÄSTÄ.

Pliseekaihdin

Täysin säänkestävä kaihdin parveke- ja terassilasituksiin. Kaihtimen komponentit ja kankaat ovat säänkestäviä ja soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi parvekkeilla ja lasitetuilla terasseilla. Kankaita on tarjolla useita eri vaihtoehtoja ja värejä. Pliseekaihtimeen soveltuvia kankaita ovat Cetus ja Basel Perlex kankaat (tutustu Domicet pliseekangasvalikoimaan tästä).

Kaihtimen kiinnitys tehdään suoraan lasiin erikoisvalmisteisella tesa® ACXplus teipillä. Teippikiinnityksen etuna on se, että lasivalmistajakohtaisia kiinnikkeitä ei tarvita. Lisäksi kaihdin on visuaalisesti yksinkertaisen tyylikäs kun kiinnikkeitä ei tarvita. Kaihdin ei myöskään pääse liikkumaan sivuttaissuunnassa eikä voi vahingossakaan pudota ja vaurioitua.

tesa® ACXplus teippi on testattu useissa eri laboratoriotesteissä soveltuvaksi ulkokäyttöön lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla.

Kaihtimen jännitetyt sivunarut mahdollistavat verhokankaan liikuttelun ylhäältä alas ja alhaalta ylös haluttuun korkeuteen. Lisäksi narut vähentävät kaihtimen heilumista tuulessa sekä avattaessa laseja. Sivunarujen jännitystä voidaan säätää helposti kaihtimen alaosassa olevilla narunkiristimillä.

Pliseekaihtimen maksimileveys on 1200 mm ja maksimikorkeus 1800 mm.

Kaihtimen hoito: kaihtimen pinnalta voidaan poistaa pölyä varovaisesti pyyhkien tai imuroimalla. Kangasta voidaan myös pyyhkiä kostealla rätillä mietoa saippualiuosta käyttäen. Kaihdinta ei saa irrottaa lasista.